Vandrerhjem i Sørum Akershus
Konserter og spel på Blaker Skanse
Selskapslokaler i Sørum

 

Øvre Nyland Western Raiders


Togrøverier-036
Togrøverier-038Togrøverier-038b

En kort presentasjon av røvere og sheriffen, fra «Togrøveriene» på «Tertitten».
Øvre Nyland Western Raiders holder til på gården Øvre Nyland i Sørum, derav navnet. Historen om gjengen starter tilbake i 2000, hvor Jostein Eek og Morten Vestengen startet klubben. Ideen fikk de ved et leirbål på en hestetur langt oppe i fjellet. Siden har klubben sakte men sikkert vokst, og har i dag ca. 15 medlemmer, både jenter og gutter. Klubbens medlemmer er i utgangspunktet hestefolk med interesse for Western og tar oss gjerne noen flotte turer på hesteryggen. Noen nøyer seg ikke bare med å ri på tur, men trener hestene sine i Western. Det finnes mange grener inne Western ridning, men dette er ikke så utbredt i Norge enda, men det begynner å ta seg opp også her i landet.
 
Øvre Nyland Western Raiders kom i kontakt med «Tertitten» i 2003, og siden har vi årlig samarbeidet om «Togrøveriene» som har blitt en fin tradisjon. «Togrøveriene» arrangeres i starten av juni hvert år. 

Øvre Nyland Western Raider tar gjerne imot oppdrag, og interesserte kan ta kontakt med Jostein Eek på e-post: jost-ee@online.no eller på mobil: 997 08 747.Togrøverier-052
Togrøverier-043